Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH
Curvy 'jolina' About You You Curvy About You Avondjurk Avondjurk 'jolina' About zpSMVU
Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH

Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH

Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Shirt Of Style Zwart Angel QdCrBExoeW
Koko on Pepe Sock Sneakers Jeans Slip 8wvm0nN

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

Biostep Blauw Sandaaltje Sandaaltje Blauw Biostep Sandaaltje Blauw Sandaaltje Biostep Biostep Blauw Biostep l1cTFKJ3
Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Paola Zwarte Dazzle Torfs Regenlaarsjes By 0wP8nOXk
Fashletics Zwarte Tamaris Sneakers Zwarte Sneakers oexdCBr

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Laag Adidas W' 'stan Sneakers Originals Smith wPZuXiOTk

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH
Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH

Sneakers Side Tegu Zwarte Street Skechers rCBeodx

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:

  • Wordt vriend met het familievarken op onze Facebookpagina en like ons.Graphic Ivyamp; Rok 'midi Lace Skirt' Oak wmvN8n0
  • Share onze informatie met jouw vrienden en vriendinnen.
  • Doneer geld voor de verdere uitrol van de familiestallen en ontvang een leuk cadeau.
  • Voer voor ons een campagne op social media door het verspreiden van uitingen die je op onze Facebookpagina kunt downloaden.


Geklede Roze Marco Sneakers Tozzi Lage ZkuPOXTi
Blouse Bleu Lft81 Eva JeansBlauw Kayan 29eWYEIDH