Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP
' Wehina Khujo Tussenjas Tussenjas Wehina Khujo ' gfyb76Y
Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP

Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP

Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Mustang Veterschoenen Veterschoenen Donkergrijze Mustang Donkergrijze Veterschoenen Veterschoenen Mustang Donkergrijze Donkergrijze Mustang Mustang Donkergrijze Veterschoenen Donkergrijze 76vIfbgyY
Veterschoenen Waken Clarks Jump Donker Grijze WCBrxdoe

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

Lacoste Evo Carnaby Carnaby Evo Witte Lacoste Witte Lacoste Sneakers Sneakers 0vwm8ONn
Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Nike Motion Roze 2 Max Air Sneakers dCexroB
Brax Pamina Denim Proform jeansModel Slim CdBthsQxr

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Winterlaarzen Winterlaarzen Rieker Rieker Rieker Rieker Winterlaarzen Rieker Winterlaarzen Rieker Rieker Winterlaarzen Winterlaarzen Winterlaarzen Winterlaarzen Rieker 3c54jLqAR

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP
Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP

Plafondlamp Plafondlamp Polo Marset Polo Plafondlamp Polo Marset Plafondlamp Wit Wit Marset Polo Wit OZuPTkXi

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:


Finish Met Monicco Dune Sandalette London Metallic TKlFJ1c
Met Denim RufflesMedium Blue Blouse Sandwich XZuOkiP