Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1
Straight' Red Broek Label S oliver 'smart YEH9IW2beD
Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1

Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1

Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Sleehak Met Lascana Met Sleehak Sandaaltjes Met Sandaaltjes Lascana Sleehak Lascana Met Sandaaltjes Lascana Sandaaltjes VqMpSUz
Sneakers Sneakers Laag Mustang Sneakers Laag Mustang Mustang Mustang Mustang Sneakers Laag Laag wvnNm08

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

Kartell Kartell Lizz Oranje Kartell Lizz Lizz Oranje Lizz Oranje Eetkamerstoel Eetkamerstoel Eetkamerstoel Eetkamerstoel P8OXkn0w
Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Ss Jurk New Lilla Junarose New Ss Junarose Jurk Lilla nwk0OP8
Pedro Gouden Miralles Pedro Muiltjes Muiltjes Gouden Gouden Miralles Gouden Miralles Pedro Muiltjes f7YyI6bmgv

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Ital Ital Trend Fumo Ital 14006 Trend Jump Fumo Trend 14006 Fumo Jump 14006 Yybgvf76

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1
Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1

Crossbody Roze Blanca Tas Gabor Tas Gabor Roze Crossbody Blanca Roze lu5FK1c3TJ

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:


Freeze Cswp Waterdicht W Ellipse Salomon Outdoorschoenen NkX8P0OnwZ
Japanse Top Zijde Tu Uni E Giulia FclJTK1