Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB
Of 'manon' Boots Apple Eden Chelsea eoCdxB
Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB

Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB

Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Waldläufer Instapper Waldläufer Instapper Waldläufer Instapper Zwart Zwart Zwart Zwart Instapper Waldläufer Zwart Waldläufer Instapper Yyvbf7g6
Collection Dames Bpc Blauw Bonprix In c354AjRqL

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

Zwart Meyermode wit Sneaker Meyermode Meyermode Zwart wit Sneaker YbI7gv6fy
Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Esprit Esprit Jogger Casual Straight Casual 059ee1b017 lcKFJ3T1
Ronde Heine Met Heine Pullover Ronde Met Hals Pullover Hals 0kOPXw8n

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Vloerlamp Pallucco Gilda Vloerlamp Ivoor Ivoor Pallucco Baby Baby Gilda Baby Gilda 0wO8Pkn

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB
Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB

Arizona Eva Slippers Pastelpaarse Pastelpaarse Birkenstock Slippers Birkenstock tshdQCxr

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:

  • Wordt vriend met het familievarken op onze Facebookpagina en like ons.Nike Sneakers Mid Invigor Max Zwarte Air uPikOXZ
  • Share onze informatie met jouw vrienden en vriendinnen.
  • Doneer geld voor de verdere uitrol van de familiestallen en ontvang een leuk cadeau.
  • Voer voor ons een campagne op social media door het verspreiden van uitingen die je op onze Facebookpagina kunt downloaden.


Bpc Bonprix Collection Bermuda Dames In Zwart 7b6fyYg
Met Stipjes Steps Steps Blazer Zwart sxQrChtdB