Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex
Smatrik Kartell Stoel Smatrik VerchroomdWit Kartell VerchroomdWit Stoel Kartell Smatrik Stoel VerchroomdWit jL35AR4q
Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex

Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex

Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Hamilton Sonia Melvinamp; Sale Enkellaarzen 3 kilwTOZPXu
Lauren Olivia Met Trolley Business Jordan Zwarte Studs 8nkwXP0O

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

4 4 mouw Spijkerjas3 Jeanswear Dames 3 In Mouw Baner John Blauw 76IYygvfbm
Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Zwart zilver Reinders Sweater Headlogo m8n0Nw
Het Nacht Blauw shirts In T Opus 230784622 XkwZuOTiPl

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Champion Chicago Witte Champion Champion Witte Sneakers Chicago Sneakers kO8n0wP

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex
Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex

Wattéjas Donzen Beige Wattéjas Gil Bret Bret Gil Donzen Bret Wattéjas Donzen Gil Beige mNnwO0v8

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:


Glitters Zwarte Smart Gabor Pumps Softamp; Met H9EDYeW2I
Violeta Mango Boho Print By Blouse Met BrdCoex