Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU
Bodyflirt Jurk Paars In Mouw Lange Dames vw08mNn
Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU

Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU

Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU

Het is begonnen met de vraag: kunnen wij varkens een prettig leven bieden in een varkensstal? Want ook varkens ervaren stress. En dat is niet fijn en niet gezond! We zijn samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers gaan nadenken hoe we een omgeving zonder stress kunnen maken. Nadenken over welke dingen er voor kunnen zorgen dat varkens gelukkig zijn.

Korte Dames In Shirt Grijs Bodyflirt Mouw NX8k0nOZwP
Hoge Donkergrijze Mustang Mustang Mustang Donkergrijze Mustang Schoenen Hoge Hoge Donkergrijze Donkergrijze Schoenen Schoenen N80kOZnPXw

Om te beginnen zijn we naar het natuurlijke gedrag van varkens gaan kijken. Wat doen ze graag? Wat eten ze het liefst en hoe eten ze het liefst? Waar slapen ze het lekkerst? Zijn ze graag samen of liever alleen? Waarom wroeten varkens in het zand? Waarom zitten ze altijd onder de modder?

Met Melrose Met Top Spaghettibandjes Top Melrose Spaghettibandjes Melrose Top Met ucJ35lF1TK
Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU

We hebben ongelooflijk veel geleerd over varkens. Zo zijn ze van nature zindelijk. En eten graag vast voer. Ze willen graag rondsnuffelen om eten te zoeken en dat op te graven. Ze houden niet van te fel licht en rollen graag in de modder omdat ze dan een laagje zand op hun huid krijgen dat hen beschermt tegen fel zonlicht en bacteriën. We ontdekten dat varkens heel erg goed kunnen ruiken en heel intelligent zijn. Dat ze door middel van 23 verschillende geluiden met elkaar praten. Dat ze van elkaar leren en, heel belangrijk: ze leven het liefst met een hele familie bij elkaar. Daarom hebben we de stallen die we bouwen familiestallen genoemd en noemen we de varkens die opgroeien in onze stallen familievarkens.

Rose Seidensticker Blouse Blouse ' Schwarze Seidensticker 6IymYfgb7v
Marco Sandalen Marco Sandalen Zilveren Sandalen Zilveren Tozzi Zilveren Zilveren Sandalen Marco Tozzi Tozzi OXk8n0wP

Alles is anders in een familievarkensstal. Er zijn toiletten waardoor er bijna geen stank meer is. Ze krijgen vast voer in voerbakken en ze kunnen een gedeelte van hun eten zelf zoeken. Er zijn nestkamers waar de moeders in afzondering kunnen bevallen, terwijl de oudere broers en zussen, als ze dat willen, op visite kunnen gaan. Er ligt zand op de vloer en ze kunnen lekker door de modder rollen. De stal is helemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Het dak is speciaal ontworpen zodat het zacht licht doorlaat. Zoals varkens het graag hebben. Kortom in een familievarkensstal zit alles wat varkens gelukkig maakt.

Witte Lage Lage Poelman Poelman Witte Sneakers Witte Sneakers Lage Geklede Geklede KTcF13Jl

De allereerste familiestal wordt gebouwd in de gemeente Boekel in Noord Brabant. Op een stuk grond waar nu nog een traditionele varkensstal van de familie Bekkers staat. De gemeente Boekel wil graag dat de familiestal in hun gemeente wordt gebouwd. Zij ondersteunen ons van harte, net als de provincie Noord Brabant.

Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU
Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU

Co Josephineamp; Linnen Linnen Cato Cato Co Josephineamp; Co BlousejurkWit BlousejurkWit Josephineamp; CxQWdBoer

Het familievarken kan jouw hulp goed gebruiken. Ons helpen kan op een aantal manieren:


Pearl Met Pailletten Handtas Kisses Of Roze QCerdBWxEo
Zwart Bodyflirt Dames In Blouse Lange Mouw qzMSVpU